Членовете на ГЕРБ повтарят като папагали казаното от Бойко Борисов Има

...
Членовете на ГЕРБ повтарят като папагали казаното от Бойко Борисов Има
Коментари Харесай

Иван Бакалов: ГЕРБ се занимава основно с това да крепи Борисов

Членовете на ГЕРБ повтарят като папагали казаното от Бойко Борисов 

Има два разновидността след изборите, каквито и да са прогнозите, написа Иван Бакалов във Фейсбук.

Първият е „ Промяната ”, Българска социалистическа партия и „ Демократична България ” да съберат 121 депутати и да сформират държавно управление. Другият вид е ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ” да имат 120+ депутати и да сформират държавно управление.

Засега не се вижда никакво съгласие, което да разреши ГЕРБ да направи коалиция с „ Промяната ”. Те дружно събират устойчиво болшинство над 120 депутати. Но от „ Промяната ” назовават ГЕРБ крадци, мафия и т. н. – нещо, което мислят и болшинството гласоподаватели, симпатизанти на разнообразни партии. Най-меките до момента сигнали към ГЕРБ са били, че до момента в който Борисов е водач на тази партия, нямат никаква база за работа с нея.

А ГЕРБ не дава никакви признаци, че ще се разделя с Борисов. Основното занятие на всички лица от тази партия е да го крепят. Повтарят като папагали казаното от него в по-възпитана форма.

Основната им задача е да задържат колкото може отслабващата си власт и въздействие, и да обезпечат законодателна отбрана на Борисов да не го съдят.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР